Voor wie is het programma geschikt?
Voor mensen die onzeker zijn in het bewegen en uitvoeren van dagelijkse activiteiten, mensen die meer willen bewegen en voor mensen die recent gevallen zijn en willen weten hoe u het beste van de grond kunt opstaan en vooral ook willen weten hoe vallen te voorkomen in de toekomst.

Er zullen 6 bijeenkomsten zijn waarin we u meenemen in de wereld van valpreventie. We gaan in op alle risicofactoren die van invloed zijn op vallen, om daardoor de kans zo klein mogelijk te maken om te vallen. Daarnaast gaan we met u bewegen en gaan we het hebben over hoe u thuis op een leuke manier kunt blijven bewegen. Het is dus een mix van informatie en bewegen.

De data in voorjaar 2024 van de bijeenkomsten zijn allen op dinsdag van 15.00 uur tot 17.00 uur uiteraard met pauze voor het nuttigen van een bakje koffie of thee. De data zijn als volgt:

14 mei, 21 mei, 28 mei, 4 juni, 11 juni, 25 juni.

We hopen u te kunnen begroeten bij het programma. Wilt u zich aanmelden of meer informatie? Dan kunt u contact opnemen middels telefoon: 06-29062087 of via mail: info@ergotherapieterneuzen.nl