Oefentherapie Rug Recht is open voor behandeling!

Heeft u klachten zoals rug, bekken, nek-schouder, hoofdpijn, ademhalingsklachten, slaapproblemen, sportvragen of chronischpijn? Neem gerust contact met ons op! Mits u of een van uw huisgenoten een van onderstaande klachten/symptomen heeft;

- neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
- Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
- Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten of is er Corona vastgesteld bij een van de huisgenoten?

Neem dan voor u naar de afspraak komt, telefonisch contact op met ons, zodat we kunnen kijken of u naar de praktijk kunt komen of dat we een nieuwe afspraak moeten maken. Een beveiligde telefonische afspraak al dan niet middels video bellen behoort altijd tot de mogelijkheden.

Heeft u vragen of bent u gezond, maar twijfelt u om naar de praktijk te komen omdat u in een risico groep zit maar wenst u toch een behandeling? Een behandeling aan huis kan ook tot een mogelijkheid behoren. Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Daarnaast ventileren we de praktijkruimte door een raam open te zetten en houden we de ruimte schoon door deze vaker te poetsen en ontsmetten. Verder werken we in de praktijk middels onderstaand hygiëneprotocol:

· Was voor binnenkomst in de praktijk uw handen in de toiletruimte of ontsmet deze met alcohol.
· Kom indien mogelijk alleen naar de afspraak
· We proberen de 1,5 meter afstand zoveel mogelijk te behouden naar elkaar.
· Schud geen handen
· Neem een grote badhanddoek mee, zodat de behandelbank of oefenmat bedekt is.
· Hoest en nies in uw ellenboog

Als we deze regels samen in acht nemen houden we elkaar gezond!