Als u of uw kind normaal altijd graag sport, maar dat kan momenteel niet vanwege het sluiten van de sportschool of het zwembad, het annuleren van sportwedstrijden en trainingen etc, dan is dat heel erg vervelend. Als u toch wilt blijven bewegen onder begeleiding kunt u een E consult boeken. Hier kunt u sporten onder begeleiding, waardoor u motivatie houdt om te blijven sporten en bewegen. Samen werken we aan uw eigen persoonlijke doel(en) of vragen, zoals hoe blijf ik fit zodat ik straks weer gewoon kan starten bij mijn eigen sportvereniging/sportschool op mijn eigen niveau zonder terug te vallen, hoe kan ik verantwoord bewegen/sporten zonder snel blessures te krijgen? of wat kan ik zelf doen om fit te blijven?...

Wellicht heeft u hele andere vragen en bent u op zoek naar leuke gezinsactiviteiten of activiteiten met collega's, waarbij bewegen centraal staat. Of zoekt u een leuke gezinsactiviteit met bewegen samen met een ander gezin (bijvoorbeeld die van uw broer/zus/neef/nicht/vriend(in))? Ook dan bent u met het boeken van een E-consult aan het goede adres.

De trainingen duren 30 minuten, waarbij verschillende trainingsvormen, spellen en oefeningen uitgevoerd worden op uw gewenste niveau en intensiteit. Er kunnen challenges en doelen gesteld worden die op verschillende manieren vormgegeven worden. Dit alles is natuurlijk afhankelijk van uw wensen. De consulten zullen in samenspraak met u worden ingepland. Liever langer of in een groep trainen? Dit is zeker ook mogelijk. Neem hiervoor contact op via onderstaand telefoonnummer of klik hier.

Wilt u meer informatie over? Neem contact op met Mireille Dobbelaar via 06-29062087 of stuur een mailtje naar info@rug-recht.nl.