Om in deze tijd toch lekker in beweging te blijven en sociale contacten te onderhouden met anderen, zullen er groepslessen plaats vinden met behulp van video bellen. Dit is een zeer eenvoudige manier, zodat iedereen hieraan kan deelnemen. Het enige wat je nodig hebt is een computer/laptop/tablet of smartphone. Bij deelname krijg je van mij een link opgestuurd via e-mail, whatsapp, SMS die je toegang geeft tot deelname. Bij aanmelding zal ik u hier meer informatie en uitleg over geven. Ik help iedereen graag, zodat iedereen kan deelnemen.

De lestijden:

Dinsdag van 13.00 uur -14.00 uur.
Vrijdag van 10.00 uur -11.00 uur.

Indien noodzakelijk door bijvoorbeeld meer aanvragen, is het mogelijk dat er extra lessen worden ingepland op andere momenten in de week.

Kosten en benodigdheden:

De kosten per les bedragen 5.50 euro. Het enige wat u nodig heeft is een oefenmatje/ tuinstoelkussen/campingmatrasje waar u op kunt liggen om oefeningen te doen. Bij de start van de les wordt geïnventariseerd wie er deelneemt die dag, zodat u per les kunt betalen. U hoeft geen abonnement aan te schaffen. Kunt u een keertje niet, dat is dan geen enkel probleem. U stroomt de week er na of op een andere dag in een andere groep gewoon terug in.

Proefles:

Wilt u voor het eerst een keer een les proberen om te kijken of het iets voor u is? Dan kunt u deelnemen aan de les op dinsdag of vrijdag. Neem eerst contact op om dit te melden, zodat u alle informatie krijgt die u moet weten om te kunnen starten bij de groep. Na deze les is het mogelijk om u aan te melden voor meer lessen.

Was u nog geen lid, maar wilt u wel graag deelnemen aan de proefles? Neem dan contact op via 06-29062087 of stuur een mail naar info@rug-recht.nl voor meer informatie en meld u aan!